Soy como una hada de los bosques que te canta, mece y protege desde el misterio íntimo de la noche estrellada. Una acompañante del viaje hacia el centro de tu verdadero Ser. Los milagros de una sanación se producen de forma suave y natural. De hecho, es raro cuando no ocurren.


4 de febrero de 2012

*La dona i la lluna


TROBADA DE DONES
Com la menstruació ens connecta amb la nostra naturalesa cíclica

                   (Montesquiu, 9 de març de 2012 a les 9 del vespre)


Per qui està pensada aquesta trobada?
Está dirigida a totes les dones amb cicle menstrual o entrant en fase de menopàusia que vulguem reconnectar amb la nostra energia femenina i els nostres dons innats: saviesa ancestral per a dones modernes.
Qué pretenem amb aquesta trobada?
Crear un espai relaxat, sanador i de confiança en el que podem prendre consciència de tot el potencial de la nostra naturalesa com a dona cíclica i entendre millor el regal creatiu, sexual i espiritual del cicle menstrual.
Quina forma tindrà la trobada?
Serà vivencial i participativa, que vol dir que combina la paraula, l’intercanvi de les nostres experiències amb respecte, la música, el moviment, exercisis pràctics (un diari cíclic llunar) i visualitzacions guiades en silenci per TROBAR-NOS.

Hem de portar alguna cosa al taller?
Un boli i una llibreta, una pedra i una espelma, un coixí i una manta.


SOBRE EL CICLE MENSTRUAL
El cicle menstrual amb el que tenim el plaer (i, de vegades, el dolor) de viure durant més de 30 anys de la nostra vida és la força impulsora darrera de la nostra percepció i consciència que té efectes directes sobre com vivim la nostra sexualitat, creativitat i espiritualitat. Com ens veiem a nosaltres mateixes, el nostre entorn i el nostre futur depèn en gran part de la fase del cicle menstrual en què ens trobem. La societat moderna ignora la naturalesa cíclica de les dones i aporta poca informació científica sobre aquesta condició, de manera que moltes dones saben poc de l’influx que tenen les quatre parts del seu cicle sobre les seves relacions emocionals, el mon laboral, la salut i el benestar en general.

Per sort, durant els últimes anys un nombre creixent de dones s’ha dedicat a explorar el potencial amagat dins el nostre cicle menstrual. De fet, som almenys QUATRE dones en UNA!! Gràcies a elles sabem ara amb certesa que podem fer servir les diferents energies i capacitats de cada una de les fases del cicle per estar en sintonia amb nosaltres i el nostre entorn, de manera que podem conseguir amb més facilitat salut, desenvolupament personal i objectius laborals.

Aquest taller ens ajudarà a canviar radicalment com pensem de nosaltres mateixes. Ens servirà de guía per observar-nos amb una nova comprensió, donar-nos el poder màgic per experimentar la nostra plenitut vital i optimitzar les nostres capacitats, tant en els aspectes pràctics del dia a dia com en la nostra veritable connexió femenina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario