Soy como una hada de los bosques que te canta, mece y protege desde el misterio íntimo de la noche estrellada. Una acompañante del viaje hacia el centro de tu verdadero Ser. Los milagros de una sanación se producen de forma suave y natural. De hecho, es raro cuando no ocurren.


31 de marzo de 2015

*Encuentro de mujeres en círculo



La dona i la lluna: celebrant la nostra naturalesa cíclica
16 d’abril 2015 de 18 a 21h

Mares i filles : una oportunitat per créixer i sanar
30 d’abril 2015 de 18 a 21h

Donant veu a la nostra veu
7 de maig 2015 de 18 a 21h

El foc del canvi: la saviesa de la menopausa
21 de maig 2015 de 18 a 21h
 
A BERGA, Passatge Porta, 2B, despatx 3 (Pg. de la Pau/Pl. Països Catalans)

Si t’inscrius a tres Cercles, el quart és gratis. Si t’apuntes amb una altra dona, hi haurà un 10% de descompte per cadascuna. Aportació per Cercle 15 Euros. Places limitades (màx. 12 persones).

Per informar-te i reservar la teva plaça: ANIA SPIEGEL
terapeuta naturista i doula, t. 669.677.192 i www.annyeti.blogspot.com

24 de marzo de 2015

*Celebrando la Primavera en Círculo

Assegudes a terra en forma circular compartim les experiències del nostre viatge de ser dona. Des de la bellesa de l’autenticitat ens permetem donar veu a les nostres llums i ombres, som escoltades i escoltem. Ens trobem, ens reconeixem en les altres i sentim que formem part d’una unitat. Cada trobada està dedicada a una temàtica diferent. Compartirem idees sobre la naturalesa cíclica de la dona, la maternitat (biològica i simbòlica), l’entrada a la “prova de foc” de la menopausa, connectem amb la nena interior, la dona salvatge, la creadora, les deesses que habiten en cada una de nosaltres... El Cercle és un espai per totes les dones que sentin ganes d'expressar les seves vivències com a filles, mares, creadores i sanadores en un ambient respectuós i protegit d'escolta amorosa. Podria passar un miracle més gran que el de mirar-nos als ulls de les altres durant un instant?
El meu resum es basa en el magnífic escrit de la meva amiga Paula sobre els Cercles de Dones: www.yogayfeminidad.com